YaraVita STOPIT

YaraVita STOPIT

Kalsiumlannoitukseen marjoille, hedelmille ja avomaan vihanneksille.

Mahdollistaa nopean ravinteiden saannin myös epäedullisissa olosuhteissa.

Parantaa hedelmien ja marjojen laatua, kiinteyttä ja kauppakelpoisuutta.

Estää kasvuhäiriöitä, kuten lehden reunapoltetta ja omenan pilkkutautia sekä parantaa varastointikestävyyttä.

Omena

Omena: Ennen kukintaa: 5 l/ha 7-10 päivän välein silmujen puhkeamisesta kukinnan alkuun asti. Kukinnan jälkeen: Toistuva käsittely 10 l/ha 7-14 päivän välein terälehtien putoamisesta alkaen (BBCH67) 1 viikko sadonkorjuuseen asti. Vesimäärä 150-500 l/ha

Herukka

Mustaherukka: 7-10 l/ha. Käsittele kasvusto 7-14 päivän välein marjanmuodostuksen alusta alkaen. vesimäärä vähintään 200 l/ha

Pensasmustikka

Pensasmustikka: Ensimmäisestä satovuodesta alkaen: 10 l/ha kymmenen päivän kuluttua kukinnan loputtua. Toista käsittely 1-3 kertaa 10-14 päivän välein. Vesimäärä: 500-1000 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 5 l/ha, 2-3 käsittelyä 10-14 päivän välein, ensimmäinen käsittely kun kasvusto 10-15 cm. Vesimäärä 200 l/ha.

Kirsikka

Kirsikka: 10 l/ha. 2 käsittelyä 4 ja 2 viikkoa ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 500 l/ha

Salaatti

Salaatti (avomaa): 5 l/ha. 10-14 päivää istutuksen tai taimettumisen jälkeen. Tarvittaessa uusi käsittely 2-3 kertaa 7-14 päivän välein. Vesimäärä 200-500 l/ha.

Pears

Päärynä: Kukinnan jälkeen: Toistuva käsittely 10 l/ha 7-14 päivän välein terälehtien putoamisesta (BBCH67) 1 viikko sadonkorjuuseen asti. Vesimäärä: 150-500 l/ha

Kasvihuone- ja tunneli

Kasvihuone/tunneli: 0,5 l/100 l vettä maksimi käyttöväkevyys. Vesimäärä: Enintään 1000 l/ha. HUOM: Älä ylitä käyttömäärää 50 ml/10 l vettä / 100 m². Käsittelyajankohta sama kuin avomaalla viljelyssä.

Vadelma

Vadelma: 10 l/ha. 3 käsittelyä; kukinnan alussa, kukinnan lopussa ja marjan muodostumisen aikaan. Vesimäärä: 200-500 l/ha

Mansikka

Mansikka: 10 l/ha. 3 käsittelyä 7-10 päivän välein kukinnan alusta alkaen. Taimet jotka olleet hiljattain harson alla voivat olla herkkiä ruiskutusvioitukselle. Vesimäärä 200-600 l/ha

Omena

Omena: Ennen kukintaa: 5 l/ha 7-10 päivän välein silmujen puhkeamisesta kukinnan alkuun asti. Kukinnan jälkeen: Toistuva käsittely 10 l/ha 7-14 päivän välein terälehtien putoamisesta alkaen (BBCH67) 1 viikko sadonkorjuuseen asti. Vesimäärä 150-500 l/ha

Herukka

Mustaherukka: 7-10 l/ha. Käsittele kasvusto 7-14 päivän välein marjanmuodostuksen alusta alkaen. vesimäärä vähintään 200 l/ha

Pensasmustikka

Pensasmustikka: Ensimmäisestä satovuodesta alkaen: 10 l/ha kymmenen päivän kuluttua kukinnan loputtua. Toista käsittely 1-3 kertaa 10-14 päivän välein. Vesimäärä: 500-1000 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 5 l/ha, 2-3 käsittelyä 10-14 päivän välein, ensimmäinen käsittely kun kasvusto 10-15 cm. Vesimäärä 200 l/ha.

Kirsikka

Kirsikka: 10 l/ha. 2 käsittelyä 4 ja 2 viikkoa ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 500 l/ha

Salaatti

Salaatti (avomaa): 5 l/ha. 10-14 päivää istutuksen tai taimettumisen jälkeen. Tarvittaessa uusi käsittely 2-3 kertaa 7-14 päivän välein. Vesimäärä 200-500 l/ha.

Pears

Päärynä: Kukinnan jälkeen: Toistuva käsittely 10 l/ha 7-14 päivän välein terälehtien putoamisesta (BBCH67) 1 viikko sadonkorjuuseen asti. Vesimäärä: 150-500 l/ha

Kasvihuone- ja tunneli

Kasvihuone/tunneli: 0,5 l/100 l vettä maksimi käyttöväkevyys. Vesimäärä: Enintään 1000 l/ha. HUOM: Älä ylitä käyttömäärää 50 ml/10 l vettä / 100 m². Käsittelyajankohta sama kuin avomaalla viljelyssä.

Vadelma

Vadelma: 10 l/ha. 3 käsittelyä; kukinnan alussa, kukinnan lopussa ja marjan muodostumisen aikaan. Vesimäärä: 200-500 l/ha

Mansikka

Mansikka: 10 l/ha. 3 käsittelyä 7-10 päivän välein kukinnan alusta alkaen. Taimet jotka olleet hiljattain harson alla voivat olla herkkiä ruiskutusvioitukselle. Vesimäärä 200-600 l/ha