YaraAmplix OPTIVI

YaraAmplix OPTIVI

YaraAmplix OPTIVI on 100 % kasviperäinen biostimulanttituote, joka sisältää vapaita aminohappoja ja peptidejä. Se vähentää kasvien sääolosuhteista johtuvaa stressiä, lisää juurten ja kasvin kasvua ja parantaa typenkäytön tehokkuutta. Tuote sopii kaikille kasveille, myös luomuviljelyyn. Liuos on helppo käyttää ja sekoittaa lehtilannosten ja kasvinsuojeluaineiden kanssa.

Sekoitettavuuden voit tarkistaa Tankmix.com sivustolta.

Ravinnesisältö: · 100 % kasviperäinen biostimulantti · Kokonaistyppi (N) 53 g/l (4,5 %) · Orgaaninen hiili 210 g/l (18 %) · Nettopaino: 1,17 kg/l

Pakkauskoko 10 L, tukkupakkaus 20 L
Omena

Omena: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein varhaiseen raakilevaiheeseen asti. Vesimäärä vähintään 500 l/ha.

Porkkana

Porkkana ja palsternakka: 1–2 l/ha, 2–3 käsittelyä tarpeen mukaan 10–14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Viljat

Viljat: 1,5–2 l/ha viljojen 4-lehtiasteelta alkaen. Toista tarpeen mukaan pensomis-, korrenkasvu- tai lippulehtivaiheessa. Vesimäärä 150-200 l/ha.

Sipuli

Sipuli ja purjo: 1-2 l/ha varhaisesta kasvuvaiheesta alkaen. Toista tarpeen mukaan 3–4 kertaa 10–14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Herne ja härkäpapu

Herne ja pavut: 1–2 l/ha 4–6-lehtiasteelta alkaen. Toista tarpeen mukaan 10–14 päivän välein, viimeistään palon täyttymisvaiheessa. Vesimäärä 150-200 l/ha.

Vadelma

Vadelma: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein varhaiseen raakilevaiheeseen asti. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Mansikka

Mansikka: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä varhaisesta kasvuvaiheesta alkaen aina kaikissa kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 500 l/ha.

Omena

Omena: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein varhaiseen raakilevaiheeseen asti. Vesimäärä vähintään 500 l/ha.

Porkkana

Porkkana ja palsternakka: 1–2 l/ha, 2–3 käsittelyä tarpeen mukaan 10–14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Viljat

Viljat: 1,5–2 l/ha viljojen 4-lehtiasteelta alkaen. Toista tarpeen mukaan pensomis-, korrenkasvu- tai lippulehtivaiheessa. Vesimäärä 150-200 l/ha.

Sipuli

Sipuli ja purjo: 1-2 l/ha varhaisesta kasvuvaiheesta alkaen. Toista tarpeen mukaan 3–4 kertaa 10–14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Herne ja härkäpapu

Herne ja pavut: 1–2 l/ha 4–6-lehtiasteelta alkaen. Toista tarpeen mukaan 10–14 päivän välein, viimeistään palon täyttymisvaiheessa. Vesimäärä 150-200 l/ha.

Vadelma

Vadelma: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein varhaiseen raakilevaiheeseen asti. Vesimäärä vähintään 200 l/ha.

Mansikka

Mansikka: 1,5-2 l/ha, 4-5 käsittelyä varhaisesta kasvuvaiheesta alkaen aina kaikissa kriittisissä kasvuvaiheissa 7-14 päivän välein. Vesimäärä vähintään 500 l/ha.