YaraVita BRASSITREL PRO

Image of YaraVita BRASSITREL PRO
Moniravinteinen lehtilannoite etenkin öljy- ja kaalikasvien hivenravinnepuutosten torjuntaan ja kasvun edistämiseen. Tuote on paljon hiveniä sisältävä suspensio.

Sisältää öljykasvien ja kaalikasvien tärkeimmät ravinteet, kuten boorin.

Varmistaa hyvän kasvun ja kukinnan.

Varmistaa kaalikasvien laadun.

Sopii myös muille kasveille.

SALLITTU LUOMUVILJELYSSÄ

Herne ja härkäpapu

Palkokasvit: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. vesimäärä: 200 l/ha

Kukkakaali

Kukkakaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävä (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Lanttu

Lanttu: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipita-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Lehtikaali

Lehtikaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Mansikka

Mansikka (avomaa): 3 l/ha keväällä kun uusi lehtikasvu alkanut ja käsittely uusitaan 10-14 vuorokauden kuluttua, kuitenkin ennen kukintaa. HUOM! Ei saa ruiskuttaa kukinnan aikaan. Vesimäärä 200-500 l/ha

Nauris

Nauris: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Omena

Omena: 3 l/ha nuppujen puhkeamisen ja ennen kukintaa välisenä aikana. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Lisäksi 3 l/ha sadonkorjuun jälkeen ennen lehtien putoamista. Vesimääärä 500-1000 l/ha

Parsakaali

Parsakaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Pavut

Pavut: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Vesimäärä: 200 l/ha.

Pinaatti

Pinaatti: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi enne sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 3 l/ha. Ensimmäinen käsittely kun kasvuston korkeus on 15cm. Toinen käsittely 2 viikon kuluttua. Vesimäärä 200 l/ha.

Purjo

Purjo: 3 l/ha 2 viikkoa istutuksen jälkeen tai suorakylvössä kun kasvusto on 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa tarvittaessa yksi tai kaksi uusintakäsittelyä 10-14 vuorokauden välein. Vesimäärä: 200 l/ha.

Retiisi

Retiisi (avomaa): 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävä ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 200 l/ha.

Ruusukaali

Ruusukaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha.

Salaatti

Salaatti (avomaa): 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Sipuli

Sipuli: 3l/ha. kaksi käsittelyä. Ensimmäinen käsittely kun lehtipinta-ala riittävän suuri ( 6-lehtiasteella). Toinen käsittely kahden viikon kuluttua. Vesimäärä: 200 l/ha.

Viljat

Viljat: Käyttömäärä: 3 l/ha 2-lehtiasteelta 1-solmuasteelle saakka. (Zadoks 12-31). Vesimäärä: 200 l/ha.

Herne ja härkäpapu

Palkokasvit: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. vesimäärä: 200 l/ha

Kukkakaali

Kukkakaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävä (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Lanttu

Lanttu: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipita-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Lehtikaali

Lehtikaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Mansikka

Mansikka (avomaa): 3 l/ha keväällä kun uusi lehtikasvu alkanut ja käsittely uusitaan 10-14 vuorokauden kuluttua, kuitenkin ennen kukintaa. HUOM! Ei saa ruiskuttaa kukinnan aikaan. Vesimäärä 200-500 l/ha

Nauris

Nauris: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Omena

Omena: 3 l/ha nuppujen puhkeamisen ja ennen kukintaa välisenä aikana. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Lisäksi 3 l/ha sadonkorjuun jälkeen ennen lehtien putoamista. Vesimääärä 500-1000 l/ha

Parsakaali

Parsakaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Pavut

Pavut: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. HUOM. Älä ruiskuta kukinnan aikaan. Vesimäärä: 200 l/ha.

Pinaatti

Pinaatti: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi enne sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha.

Porkkana

Porkkana: 3 l/ha. Ensimmäinen käsittely kun kasvuston korkeus on 15cm. Toinen käsittely 2 viikon kuluttua. Vesimäärä 200 l/ha.

Purjo

Purjo: 3 l/ha 2 viikkoa istutuksen jälkeen tai suorakylvössä kun kasvusto on 15 cm korkea. Kohtalaisessa ja kovassa ravinnepuutoksessa tarvittaessa yksi tai kaksi uusintakäsittelyä 10-14 vuorokauden välein. Vesimäärä: 200 l/ha.

Retiisi

Retiisi (avomaa): 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala on riittävä ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä 200 l/ha.

Ruusukaali

Ruusukaali: 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri ( 4-6 lehtiasteella). Käsittely uusitaan tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha.

Salaatti

Salaatti (avomaa): 3-4 l/ha niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, kuitenkin niin että lehtipinta-ala riittävän suuri (4-6 lehtiasteella). Uusi käsittely tarvittaessa 10-14 vuorokauden välein. Viimeinen käsittely viimeistään 1 kuukausi ennen sadonkorjuuta. Vesimäärä: 200 l/ha

Sipuli

Sipuli: 3l/ha. kaksi käsittelyä. Ensimmäinen käsittely kun lehtipinta-ala riittävän suuri ( 6-lehtiasteella). Toinen käsittely kahden viikon kuluttua. Vesimäärä: 200 l/ha.

Viljat

Viljat: Käyttömäärä: 3 l/ha 2-lehtiasteelta 1-solmuasteelle saakka. (Zadoks 12-31). Vesimäärä: 200 l/ha.