Arvonnan säännöt KoneAgria pääsylippuarvonta 2023


28.9.2023


Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 28.9.-8.10.2023.

Osallistumisoikeus

Arvontaan osallistuvat kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat tykänneet ja kommentoinett KoneAgrian lippuarvonnan julkaisua Yara Suomen Facebookissa tai Instagramissa 28.9.-8.10.2023, (pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta).

Palkinnot

Palkintona arvotaan somejulkaisusta Instagramissa tai Facebookissa tykänneiden ja kommentoijien kesken yhteensä 20 kpl 2 kpl pääsylippupaketteja KoneAgriaan.

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 9.10.2023 kaikkien arvontajulkaisusta tykänneiden ja sitä kommentoineiden kesken. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai Instagramin / Facebookin yksityisviestillä. Ellei voittajaa tavoiteta, liput toimitetaan asiakasrekisteristämme  löytyneeseen sähköpostiosoitteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.