Arvonnan säännöt 2023


1.6.2023

Järjestäjä

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 7.6.-16.7.2023.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta, jotka ovat kirjautuneet ja vieneet peltonsa Atfarmiin ja ovat y-tunnuksen omaavia maatalousyrittäjiä tai metsänomistajia, maatalousalan neuvojia ja maatalouskaupan myyjiä.

Palkinnot

Arvonnan palkintona on yhteensä 3 kpl Craft, Heijastava Unify Lumen -takkeja (arvo 139 eur + alv/kpl). 

Arvonta-aika ja palkinnon toimitus

Arvonta suoritetaan kampanjan jälkeen 15.8.2023. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse/puhelimitse. Ellei voittajaa ole tavoitettu kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkintojen luovutuksen julkisuus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arpajaisvero

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkinto on voittajalle veroton.

Henkilötiedot

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojakäytäntöä.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.