Mittaustulokset

image7unpa.png
 
imagek709t.png
 

5.7.

Nivalassa ei ole satanut paljoa, mutta kasvusto kehittyy silti hienosti. Mittauksen aikana alkoi kuitenkin satamaan, joten kosteutta on luvassa. 29.6. kasvusto sai 100 kg/ha YaraBela SUOMENSALPIETARIa ja se tuli tarpeeseen. Maksimiruudun ero talousviljelmään oli isompi kuin viime viikolla. Vehnä on jo osittain tähkällä, joten tämä on tässä vaiheessa viimeinen mittaus. Sato-odotus ovat todella korkealla.  

28.6.

Vehnälohko Nivalassa on kasvanut myös todella hyvin. Lämmintä on riittänyt ja kasvu on tällä hetkellä kiivasta. Lisälannoituksen aika alkaa olla käsillä, sillä maksimiruutu erottuu hyvin Yara HandHeld N-Sensorilla ja silmälläkin. 

20.6.

Nivalassa vehnälohkolla näyttää hyvältä! Talous- ja maksimiruudut etenevät tasatahtia typenoton suhteen. 0-ruutu näyttää aika hurjalta, eikä ole ottanut viikossa typpeä yhtään.  

14.6.

Nivalassa vehnäkasvusto on tiheää ja hyvännäköistä. 0-ruutu erottuu todella hyvin ja pellolla tapahtuu nyt hetkessä paljon. Lämpösummaa on kertynyt samaan tahtiin edellisten vuosien kanssa.