Mittaustulokset

image2lqwp.png
 
 

4.7.

Limingassa ollaan ohran suhteen jo tähkällä. Hienolta näyttää tässä vaiheessa. Maksimiruutu etenee tasatahtia talousviljelmän kanssa, eli lisälannoitukselle ei ole tarvetta. Tämä oli tällä erää viimeinen mittaus ja toivotaan hyvää kasvukauden loppua! 

27.6.

Limingassa ohra on jo lippulehtivaiheessa. Lämpösummaa on kertynyt viikossa 81 astetta ja se näkyy kasvustossa kovana vauhtina. Maan kosteuskin riittää vielä hyvin ja lohko näyttää hyvältä. Ohra on ottanut typpeä viikossa todella paljon ja se näkyy hienosti. Max-ruutu ei vielä erotu silmällä eikä Yara HandHeld N-Sensorilla. Tällä hetkellä näyttää erittäin hyvältä! 

20.6.

Nyt on saatu sadetta ja se näkyy kasvustossa. Maan kosteus on 34 % ja tehoisaa lämpösummaa on kertynyt 209 astetta. Kasvusto etenee hurjaa vauhtia ja on ottanut typpeä käyttöön tehokkaasti. Sato-odotukset ovat tässä vaiheessa kasvukautta korkealla. 

13.6.

Limingassakin päästiin mittaamaan, kasvukausi alkoi toden teolla. Viikossa kasvusto on edennyt todella paljon, nyt odotetaan sadetta. Lämpöä on riittänyt mukavasti. Nollaruutu on jo alkanut erottumaan.