Lannoitteiden käsittely ja varastointi

Yara valmistaa korkealaatuisia lannoitetuotteita useista raaka-aineista hyödyntäen eri tuotantomenetelmiä. Kansainvälisen lainsäädännön ja Yaran sisäisten teknisten standardien noudattaminen takaavat tuotteiden ja menetelmien turvallisuuden. Parhaiden käytettävissä olevien tekniikoiden ansiosta myös työntekijöiden ja ympäristön suojeleminen on taattu.

0.02 TuotekuvaYaran laaja tuotevalikoima vastaa markkinoiden tarpeisiin. Tuotteet voivat olla rakeiden tai prillien muodossa, ja nämä ominaisuudet voivat vaikuttaa merkittävästi tuotteiden käsittelyyn ja varastointiin. 

Yara noudattaa tuotehallintaohjelmaa, joka takaa vastuullisen toiminnan lannoitearvoketjun kaikissa vaiheissa: tuotekehityksessä, raaka-aineiden hankinnassa ja tuotannossa aina lopputoimitukseen ja tuotteen varsinaiseen käyttöön asti.

Ohjelman kautta Yara on sitoutunut tarjoamaan neuvontaa, vastaamaan kumppaneiden ja asiakkaiden työterveydestä ja -turvallisuudesta sekä huolehtimaan ympäristöongelmista, turvallisesta elintarviketuotannosta ja varkauksien ja väärinkäytön estämisestä. Tämän osan tarkoituksena on nostaa esiin lannoitteiden käyttöön liittyviä turvallisuuskysymyksiä ja antaa parhaisiin käytäntöihin perustuvia ohjeita toimitusketjun työntekijöille.

Tutustu lannoiteturvallisuuteen