Tervetuloa Yaraan

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristön suojeluun. Lannoitteemme ja kasvinravitsemusosaamisemme auttavat tuottamaan ruokaa kannattavasti maapallon kasvavalle väestölle. Teollisuustuotteemme ja ympäristöratkaisumme vähentävät päästöjä ympäristöön, parantavat ilman laatua sekä tukevat turvallista ja tehokasta tuotantoa. Turvallisuus on meille ykkösasia...

yara north america terminal

Yara Suomi

Yara Suomi Oy on Yara International ASAn tytäryhtiö, joka tarjoaa viljelijöille ja metsänomistajille kattavan lannoitevalikoiman. Tarjoamme myös typpikemikaaleja ja teknisiä nitraatteja eri teollisuuden aloille sekä ympäristön suojeluun käytettäviä tuotteita.

Sustainable thumb

Kestävä kehitys

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Maailman johtavana lannoitetuottajana haluamme aktiivisesti osallistua globaalien haasteiden ratkaisemiseen.

 

Yara Global thumb

Yara maailmalla

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristön suojeluun. Lannoitteemme ja kasvinravitsemusosaamisemme auttavat tuottamaan ruokaa kannattavasti maapallon kasvavalle väestölle.

Careers promo image

Urapolku

Yara on kasvava yritys ja tavoitteemme on kasvaa edelleen. Yara on suuri kansainvälinen yritys ja houkuttelee lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa.