Tervetuloa Yaraan

Yara tarjoaa viljelijöille, jakelijoille ja teollisuusasiakkaille asiantuntijapalveluita, tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla ne voivat kasvattaa liiketoimintaansa kannattavasti ja vastuullisesti ja suojella samalla luonnonvaroja, ruoantuotantoa ja ympäristöä.

Yara perustettiin vuonna 1905 helpottamaan nälänhätää Euroopassa. Nykyään Yara on maailmanlaajuinen yhtiö, joka työllistää yli 15 000 henkilöä ja myy tuotteita yli 160 maahan.

yara north america terminal

Yara Suomi

Yara Suomi Oy on Yara International ASAn tytäryhtiö, joka tarjoaa viljelijöille ja metsänomistajille kattavan lannoitevalikoiman. Tarjoamme myös typpikemikaaleja ja teknisiä nitraatteja eri teollisuuden aloille sekä ympäristön suojeluun käytettäviä tuotteita.

Sustainable thumb

Kestävä kehitys

Yara tuottaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Maailman johtavana lannoitetuottajana haluamme aktiivisesti osallistua globaalien haasteiden ratkaisemiseen.

 

Yara Global thumb

Yara maailmalla

Tutustu Yaran tärkeimpiin tietoihin ja lukuihin, missioomme, visioomme ja arvoihimme, innovaatioihin ja tutkimus- ja kehitystyöhön sekä globaaliin toimintaan ja historiaan.

Careers promo image

Urapolku

Yara on kasvava yritys ja tavoitteemme on kasvaa edelleen. Yara on suuri kansainvälinen yritys ja houkuttelee lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa.