huhtikuuta 01, 2019

Yara ja Dataväxt yhteistyöhön Yara N-Sensoreiden myynnissä

Yara aloittaa yhteistyön ruotsalaisen Dataväxt Ab:n kanssa Suomessa. Jatkossa Yara N-Sensor-täsmäviljelylaitteet voi ostaa Dataväxtin kautta.
Yara N-Sensor traktorin päälle asennettuna
Yara N-Sensor traktorin päälle asennettuna

Dataväxt on Ruotsin johtava täsmäviljelyratkaisuja tarjoava yritys. Yara ja Dataväxt ovat tehneet yhteistyötä muissa Pohjoismaissa N-Sensoreiden myynnissä menestyksekkäästi. Nyt yhteistyö laajenee myös Suomeen.

”Yhteistyö muissa Pohjoismaissa toimii hyvänä esimerkkinä Suomen markkinoille, ja yritysten osaamisalueet täydentävät toisiaan. Yara Smart Farming ratkaisut kehittyvät ja Yara N-Sensoreiden myynnin sekä jälkimarkkinoinnin siirtyminen Dataväxtille vahvistaa palvelutarjontaamme. Suomalaisten viljelijöiden vaatimukset täsmäviljelyratkaisujen toimivuudesta kasvavat, ja yhteistyö on yksi avaus vastata kasvavaan asiakastarpeeseen”, kertoo tuotepäällikkö Aleksi Simula Yaralta.

”Yara N-Sensor on ratkaisu, joka on todistettu niin kokeissa kuin käytännössä markkinoiden parhaaksi typpisensoriksi. Dataväxt on myynyt ja toimittanut lähes 300 Yara N-Sensoria Ruotsiin ja Norjaan, nyt menestystarina jatkuu myös Suomessa. Suomalainen maatalousyrittäjä on toimintamme keskiössä, ja N-Sensorin avulla voimme tarjota lisää työkaluja tuottavampaan maatalousyrittämiseen. Olemme erittäin innoissamme aloittaessamme Yara N-Sensoreiden myynnin myös Suomessa”, summaa Tage Stam Dataväxtilta.

Palvelupaketit mahdollistavat entistä helpomman käytön

Tulevaisuudessa Yara tarjoaa N-Sensorin käyttäjille laitteen käyttöä helpottavat palvelupaketit. Kokonaisuus sisältää kolme eri tasoa, joiden tavoitteena on tukea asiakkaan typen hyötysuhteen optimointia ja ulosmitata N-Sensorin kaikki saatavilla olevat ominaisuudet. Palvelupakettien avulla laitteen käyttäminen on entistä helpompaa, kun käytön tuki on aina lähellä. Tutustu palvelupaketteihin tästä. 

 

Lisätietoja:
Aleksi Simula, tuotepäällikkö, Yara Suomi Oy, puh. 050 406 1708 Tage Stam, myyntipäällikkö, Dataväxt Ab, puh. 040 940 3048 

---

Yara on maailmanlaajuinen kivennäislannoitteiden, teollisuuskemikaalien ja ympäristönsuojelutuotteiden toimittaja. Yhtiöllä on 17 000 työntekijää 60:ssa maassa. Yaralla on yli 100 vuoden kokemus kasvinravitsemuksesta. Yara Suomen tehtailla tuotetaan tutkimukseen perustuvia, Suomen haastaviin viljelyoloihin räätälöityjä mineraalilannoitteita. Työllistämme Suomessa suoraan 900 henkilöä ja kokonaistyöllisyysvaikutus on reilu 4000 henkilöä. yara.fi

Dataväxt Ab on teknologiaan ja osaamisen panostava yritys, jonka juuret ovat Ruotsissa. Yrityksellä on vahva kokemus täsmäviljelyratkaisujen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista. Dataväxt on edustanut pitkään muun muassa Trimblen ratkaisuja Suomessa.datavaxt.com/fi/