Seminaari 2015

Kestävä ruoantuotanto on globaali haaste, joka vaikuttaa myös Suomeen. Yara järjesti 11. helmikuuta 2015 Feeding the Future -seminaarin, jossa ruokaketjun eri toimijat sekä alan kansainväliset ja suomalaiset asiantuntijat kokoontuvat keskustelemaan kestävän ja tuottavan maatalouden käytännön ratkaisuista.

Tutustu vuoden 2015 seminaarin esityksiin

Egil Hogna: Yara's solution for a Climate Smart Agriculture

Lataa Egilin esitysmateriaali täältä

 

Franck Jésus: Feeding the World: OECD's Green Growth Perspective

Lataa Frackin esitysmateriaali täältä

 

Petteri Taalas: Ilmastonmuutoksen vaikutus ruoantuotantoon.

Lataa Petterin esitysmateriaali täältä

 

Laura Alakukku: Hyvä sato on ympäristön parhaaksi

Lataa Lauran esitysmateriaali täältä

 

Raimo Kauppila: Kasvinravitsemuksen merkitys kestävässä ruoantuotannossa

Lataa Raimon esitysmateriaalit täältä

 

Teemu Hakala: Maatilayrityksen ratkaisut kestävään ja tuottavaan viljelyyn

Lataa Teemun esitysmateriaali täältä

Seminaari 2013

Seminaari 2013

Tutustu myös vuoden 2013 seminaariin.

Lue lisää