Ympäristö ja kestävä kehitys strategian ytimessä

Olemme toimintaympäristössä, jossa meihin ja toimintaamme vaikuttavat globaalit haasteet, kuten väestönkasvu, ruokaturva, luonnonvarojen niukkuus sekä ilmastomuutos. Yhtenä suurimpana haasteena on tuottaa ruokaa kasvavalle väestölle kannattavasti ja tehokkaasti samalla ympäristö sekä luonnonvarojen kestävä käyttö huomioiden.

Toimimme näiden haasteiden edistämiseksi ja uskomme, että ne voidaan ratkaista vain yhteistyöllä muiden toimijoiden, kuten yksityisen ja julkisen sektorin, kanssa. Tavoitteet voidaan saavuttaa parhailla mahdollisilla maatalouskäytännöillä sekä hyödyntämällä uutta teknologiaa ja innovaatioita.

Me Yaralla vastaamme ruoantuotannon ja ympäristön haasteisiin tutkituilla ja puhtailla tuotteilla, viljelyosaamisella sekä innovatiivisilla ratkaisuilla. Kutsumme lähestymistapaamme nimellä Creating Impact: kehitämme ratkaisuja, joilla tuotetaan ruokaa kestävästi ja tehokkaasti maailman väestölle, hallitsemme rajallisia resursseja ja vähennämme ympäristöpäästöjä.

Kestävä kehitys
Kestävä kehitys

Ruokaa kasvavalle väestölle

Luomme toiminnallamme vaikutusta. Kehitämme ratkaisuja, joilla ruokaa tuotetaan kestävästi ja tehokkaasti maailman kasvavalle väestölle.

Hiilijalanjälki

Teemme jatkuvasti työtä tuotteidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Kehitämme ratkaisuja, joilla tuotteidemme tuotanto ja käyttö on optimoitua.

Itämeren puolesta

Kehitämme ratkaisuja puhtaamman Itämeren puolesta. Ravinteiden aiheuttama rehevöityminen on yksi suurimmista Itämeren kohtaamista ympäristöhaasteista.

Kestävä kehitys Yaran toiminnassa

Hyvä liiketoiminta on vastuullista

Tehtävämme Yaralla on suojalle planeettamme ja ruokkia maailma vastuullisesti. Tätä missiota toteutamme muun muassa sitoutumalla YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Tutustu tarkemmin Yaran kestävää kehitystä edistävään työhön Yara-konsernin kansainvälisiltä sivuilta.

Lue lisää