Yaran lannoitekyselyn arvonnan säännöt

Alla on Yara HeVi -tuoteperheen myyntimuistutuksen yhteydessä lähetetyn lannoitekyselyn arvonnan säännöt.

11.9.2020 

  • Järjestäjä 

Yara Suomi Oy, Bertel Jungin aukio 9, 02600 Espoo 

  • Kampanja-aika 

Kampanja-aika on 11.9.-17.9.2020. 

  • Osallistumisoikeus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki lannoitekyselyyn vastanneet, pois lukien arvonnan järjestäneen yrityksen henkilökunta. 

  • Osallistuminen ja arvonta-aika 

Näitä sääntöjä sovelletaan Yara Suomen digitaalisessa markkinoinnissa. Arvontaan voi osallistua Questback-kyselyn kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä lannoitekyselyn ja lähettämällä vastauksen. Arvontaan voi osallistua lannoitekyselyn saaneet henkilöt. Yaran henkilökunta tai Questback eivät ole mukana arvonnassa. 

  • Palkinto 

Arvonnan palkintona on Yaran logolla varustetut haalarit  (arvo ovh. 50 €). Haalareita arvotaan yhteensä 10 kappaletta. Palkinto arvotaan 18.9.2020 kampanjan päätyttyä. Osallistujille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Ellei voittajaa ole tavoitettu kahden viikon kuluttua arvonnan suorittamisen jälkeen, arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. 

  • Henkilötiedot 

Arvonnassa sovelletaan Yaran Tietosuojaa.

  • Muuta huomioitavaa 

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin sekä arvonnan keskeyttämiseen. 

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti kyselyyn osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnassa rajoittuu palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen toimittamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.