Päivitä lannoitusosaamisesi – osallistu YaraLive-tietoiskuihin!

YaraLive-tietoiskut ovat vajaan tunnin mittaisia webinaareja, joissa jaamme uusimpia tutkimustuloksia ja käytännön vinkkejä maa- tai metsätilasi lannoitukseen. Tutustu jo aiemmin järjestettyihin tietoiskuihin sekä osallistu tuleviin webinaareihimme tältä sivulta!

Tulevat YaraLive-tietoiskut:

 

Nurmet 9.12. klo 10

Tulevalla kasvukaudella tehdään vuoden 2023 tulos - tule webinaariin kuulemaan, miten sopeudut nousseissiin nurmen tuotantokustannuksiin.

Märehtijät saavat nurmirehusta yli puolet tarvitsemastaan energiasta, raakavalkuaisesta sekä kivennäis- ja hivenaineista. Hyvälaatuinen nurmirehu parantaa kotieläintilan rehuomavaraisuutta ja siksi sen tuotantoon kannattaa panostaa.

Nurmien tasapainoisella lannoituksella, jossa optimoidaan kierrätysravinteiden käyttö, on suuri merkitys onnistumiselle. Miten tuottaa mahdollisimman hyvälaatuista nurmirehua riittävästi vuodesta toiseen? Ja mihin nurmirehun laatuominaisuuksiin tulee ruokinnan kannalta erityisesti kiinnittää huomiota? Miten tehostaa ravinteiden käyttöä, kun sääolot vaihtelevat vuosittain suuresti? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaavat Yaran nurmien kehityspäällikkö Mervi Seppänen sekä Henna Aapro ProAgrialta. Jakson juontajana toimii Oskari Jakovleff Yaralta.

Ilmoittaudu YaraLive-nurmitietoiskuun

Katso YaraLive-tietoiskut jälkikäteen!

Haluaisitko katsella aiemmin julkaistuja YaraLive-tietoiskuja? Täytä lomakkeen tiedot ja saat linkin tallenteisiin omaan sähköpostiisi!

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Yara Suomen Tietosuojan mukaisesti.