YaraIrix ja N-Tester BT

YaraIrix-applikaatio on integroitunut maaliskuussa 2021 Atfarmiin, joten kaikki oikean typpitason optimoimiseen tarvittavat työkalut ovat jatkossa Atfarm-palvelussa. YaraIrix on jatkossa Atfarmin kuva-analyysipalvelu. Myös Yara N-tester BT:n mittaustulos siirtyy maaliskuun päivityksen jälkeen automaattisesti Atfarm-ohjelmaan.

Maaliskuussa 2021 Atfarmiin on tullut päivitys, joka yhdistää Yara N-Tester BT:n sekä sekä Atfarmin. Yhdistäminen tarkoittaa sitä, että pellolla otettu Yara N-tester BT:n mittaustulos siirtyy automaattisesti Atfarm-ohjelmaan ja on löydettävissä kyseisen pellon kohdalta, kun seuraavan kerran avaa Atfarmin. Tämä auttaa oikean typpitason päättämisessä ja samalla helpottaa työnkulkua tiloilla.

YaraIrix-mobiilisovellus siirtyy Atfarmiin

Uudistuksen jälkeen myös YaraIrix-applikaatio integroituu Atfarmiin, joten kaikki oikean typpitason optimoimiseen tarvittavat työkalut ovat Atfarm-palvelussa. Jos YaraIrix-sovellus  ja mahdollisesti Yara N-Tester BT ovat olleet käytössä, vanhat mittaustulokset tulee siirtää 15.4. mennessä Atfarmiin, jolloin kaikki tiedot pysyvät tallessa. Atfarm-mobiilisovelluksen saa ladattua sovelluskaupasta ja se löytyy nimellä "atfarm".

YaraIrix (jatkossa Atfarmin kuva-analyysi)

YaraIrix on nyt Atfarmin kuva-analyysipalvelu. Erillinen YaraIrix-älypuhelinsovellus lopettaa toimintansa. Vanhojen YaraIrix -käyttäjien kannattaa siirtää  analyysitiedot Atfarmiin 15.4. mennessä. 

YaraIrix on ilmainen älypuhelinsovellus, joka tunnistaa kuvan perusteella paljonko kasvusto on ottanut typpeä. Sovellus toimii syysvehnällä ja ohralla. YaraIrix-älypuhelinsovellusta ei voi enää ladata 15.3. jälkeen. Atfarmin mobiilisovelluksen saa ladattua sovelluskaupasta ja se löytyy nimellä "atfarm".

N-Tester BT

YaraIrix N-Tester

N-Tester BT:n avulla saat tarkemman typpimittaustuloksen. N-Tester BT on käsikäyttöinen lehden typpimäärän tarkasti mittaava laite, jonka voi yhdistää bluetoothin avulla matkapuhelimeen. N-Tester BT antaa lajikekohtaisen typpilannoitussuosituksen heti pellolla. Uuden Yara N-Testerin saat käyttöösi kuukausimaksulla. Tutustu Yara N-Tester BT -hinnoitteluun.

Yara N-Tester BT -sovellus toimii kevät- ja syysvehnällä, kevät- ja syysohralla, kauralla, rukiilla ja ruisvehnällä.