Erikoiskemikaalit

Yaralla on yli 100 vuoden kokemus typpikemikaaleista ja nitraattien tuotannosta. Yara on kehittänyt laajan valikoiman asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä erityisnitraatteja betonintuotantoon, öljynetsintään ja -poraukseen, aurinkovoimaan, elektroniikka-alan kaasuihin ja lääketieteellisin kaasuihin.

Tutkimuskeskuksemme innovoivat ja keksivät jatkuvasti uusia tapoja soveltaa typpikemikaaleja ja nitraatteja. Tutkimuksemme tavoitteena on tunnistaa ja kehittää ratkaisuja, joilla voit optimoida liiketoimintaasi ja parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Yaran maailmanlaajuisesti myytäviä erikoisnitraattituotteita ovat:

Concrete Admixture set accelerator for Concrete manufacturing image

Monitoimilisäaine betonia varten

Yaran monitoimilisäaine on betoniseoksiin lisättävä kiihdytin. Sen avulla betonointi onnistuu myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Se suojaa korroosiolta ja notkistavien lisäaineiden kanssa käytettynä optimoi veden ja sementin määrän. Supernotkistavien lisäaineiden kanssa Yaran monitoimilisäaine sujuvoittaa betonointia vieläkin enemmän. Tuotetta markkinoidaan nimellä NitCal.

Ammonium Nitrate for Electronic gases image

Elektroniikkakemikaalit

Yaran valmistamaa alkalista etsausliuosta ja typpihappopohjaista tinastrippausliuosta käytetään piirilevyjen valmistuksessa.