Innovointi, tutkimus ja kehitys

Tutustu Yaran tärkeimpiin tietoihin ja lukuihin, missioomme, visioomme ja arvoihimme, innovaatioihin ja tutkimus- ja kehitystyöhön sekä globaaliin toimintaan ja historiaan.

Innovointi, tutkimus ja kehitys

Yara tekee yhteistyötä maanviljelijöiden ja teollisuusasiakkaiden kanssa tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja vastaamaan aikamme merkittäviin globaaleihin haasteisiin. Katso tästä neljä minuuttia kestävästä videosta, miten sen teemme.

Maanviljelijät haluavat samaan aikaan sekä parantaa satojensa tuottavuutta että suojella Maapallon rajallisia resursseja. Tutkimus ja tieto voivat auttaa heitä kasvattamaan enemmän ruokaa pienemmällä maa-alueella.

Teollisen sektorin on noudatettava uusia ympäristösuorituskyvylle asetettuja säädöksiä, ja asiakkaat vaativat päästöjä vähentävää teknologiaa.

Yaran innovatiivinen kehitystyö pyrkii löytämään liiketoimintamahdollisuuksia, jotka luovat aidosti toimivia ja käytännöllisiä ratkaisuja ja hyödyttävät koko yhteiskuntaa.

Yara investoi tutkimus- ja kehitystyöhön parantaakseen prosessiteknologiaa, satojen ravinnestrategioita ja ympäristöratkaisuja. Yhdessä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa jaamme tietämystä maanviljelijöille ja teollisuudenaloille ympäri maailmaa.

Lue lisää innovatiivisista ratkaisuistamme osoitteessa yara.com.