SCR-, SNCR - tai SNCR/SCR-hybridijärjestelmät

Valitse luotettava kumppani NOx-päästöjen vähentämisjärjestelmän toimittajaksi

Yaralla on 20 vuoden kokemus NOx-päästöjen vähentämisestä, ja olemme asentaneet yli 200 SNCR-järjestelmää ympäri maailmaa. Siksi olemme luotettava ja asiantunteva kumppani. Tavoitteenamme on tarjota toimipaikallesi paras mahdollinen järjestelmä, joka estää NOx-päästöt mahdollisimman hyvin mutta on kustannuksiltaan edullinen.

SNCR-, SCR-, SNCR/SCR-hybridijärjestelmät: Miten valita oikea tekniikka?

Selektiivinen ei-katalyyttinen pelkistys (SNCR) ja selektiivinen katalyyttinen pelkistys (SCR) ovat yleisimpiä toissijaisia tekniikoita typpioksidipäästöjen hallintaan.

Typpioksidipäästöjen vähentäminen

Yara on maailmanlaajuisesti johtava yritys ammoniakki- ja SNCR-tekniikoiden alalla ja kykenee siksi tarjoamaan asiakkailleen yhden täydellisimmistä ja tehokkaimmista teollisuus- ja voimalaitosten NOx-päästöjen hallintajärjestelmistä. Olipa kyseessä järjestelmän rakentaminen, päivittäminen tai optimointi, meidän ratkaisumme auttavat yritystäsi vähentämään typpioksidipäästöjä.

SNCR technology for NOx control

NOx-päästöjen hallinta SNCR-tekniikalla

Yaran SNCR-tekniikka voi vähentää NOx-päästöjä tietyissä olosuhteissa jopa 80 %. Toimitamme suorituskykyisiä ja kustannustehokkaita SNCR-järjestelmiä NOx-päästöjen hallintaan. Jo yli 200 laitosta ympäri maailmaa ovat valinneet Yara SNCR -järjestelmän.

Sekä SCR- että SNCR-järjestelmät edellyttävät reagenssia typen oksidien pelkistämiseen.

Lue lisää, miten Yaran NOx-pelkistinaineet voivat auttaa yritystäsi.