Palvelut ja laitteistot NOx-päästöjen hallintajärjestelmille

Palvelut ja laitteistot NOx-päästöjen hallintajärjestelmilleYaran DeNOx-järjestelmät on suunniteltu kestämään myös haastavissa olosuhteissa ja tarjoamaan luotettavaa päästöhallintaa useiksi vuosiksi eteenpäin. Niiden käyttöympäristö on kuitenkin armoton. Olemme auttaneet monia toimipaikkoja jo yli 20 vuoden ajan NOx-päästöjen hallintajärjestelmien asennuksessa, päivittäisessä käytössä, huollossa ja valvonnassa.

Olipa toimipaikkasi voimalaitos, sementtitehdas tai jätteenpolttolaitos, hyödynnämme ammattitaitoamme ja asiantuntemustamme NOx-päästöjen hallintajärjestelmäsi optimoinnissa ja käyttökustannuksien pienentämisessä seuraavin keinoin:

  • Huolto, varaosien toimitus, SNCR- ja SCR-järjestelmien tehokkuuden parantamiseen tähtäävä arviointi ja turvallisuusmittaukset
  • Neuvonta ammoniakin tai urean tarpeesi mukaisen varastointijärjestelmän asennuksessa ja järjestelmän asennus, varaston etämittausjärjestelmien asennus, ammoniakin turvallisen käsittelyn koulutus henkilökunnalle
Operational low NOx optimization program

Pienten NOx-päästöjen optimointiohjelma

Teemme arvion toimipaikkasi nykyisestä pienten NOx-päästöjen tilanteesta ja kerromme, kuinka sitä voisi parantaa. Parannuksilla voi pienentää käyttökustannuksia tai pitää käyttökatkokset mahdollisimman pieninä.

Safe low NOx operations

Turvallinen käyttö, pienet NOx-päästöt

Työntekijöiden koulutus on erittäin tärkeää, sillä virheellinen käsittely voi johtaa vakaviin seurauksiin. Järjestämme tarvittaessa turvallisuuskoulutuksen NOx-päästöjen vähennystoimenpiteisiin osallistuvalle tiimillesi.