Mistä voin ostaa AdBlue®-liuosta?

Oletko hankkimassa AdBlue-liuosta kuorma-autoosi, linja-autoosi tai kevyeen hyötyajoneuvoosi? Ensimmäiseksi sinun kannattaa valita luotettava toimittaja: AdBlue on erittäin puhdas urealiuos, joka on valmistettava ISO-standardin mukaisesti. Tämä kansainvälinen standardi suojelee ajoneuvoasi mahdolliselta kontaminaatiolta, joka voi aiheuttaa tuhansien eurojen vaurioita. Vääränlaisen tai huonolaatuisen, standardeja vastaamattoman urealiuoksen käyttäminen voi aiheuttaa suuria korjauskuluja.

Yaran AdBlue-tuotemerkki Air1 on ISO 22241 (ISO-22241-1, ISO-22241-2, ISO-22241-3) sertifioitu. Yaran Air1-jakelijoiden ja -jälleenmyyjien kansainvälinen verkosto huolehtii tuotteen maailmanlaajuisesta jakelusta. Nämä jälleenmyyjät ovat erikoistuneet Air1-tuotteeseen ja saattavat myydä myös polttoaineita ja muita ajoneuvojen varusteita. AdBlue-liuosta voi hankkia myös tien päällä (Yaran ilmainen älypuhelinsovellus [Android ja Apple] kertoo lähimmän Air1 AdBlue -liuosta myyvän huoltoaseman). Suurin osa öljy-yhtiöistä on valinnut Yaran AdBlue-toimittajakseen.

Etsi lähimmät D-asemasi AdBlue-paikantimen avulla

AdBlue-paikannin näyttää lähimmät Air1-jakelupisteesi Suomessa ja Euroopassa. Näiltä huoltoasemilta saat myös dieselöljyä, joten voit täyttää molemmat säiliöt yhdellä kertaa ja pääset jatkamaan matkaa mahdollisimman nopeasti.

Nämä tiedot päivitetään kuukausittain

Yara

Asiakaspalvelu

Email

Yara logo
  • Puhelin: 010 215 1025