AdBlue® dieselhenkilöautoille ja pakettiautoille

AdBlue dieselhenkilöautoille ja pakettiautoille

SCR-teknologian käyttö ja tarve AdBluelle on yleistymässä henkilöautoilla ja pakettiautoilla. Nykyään lähes kaikkien autovalmistajien valikoimiin kuuluu SCR-järjestelmällä varustettuja vähäpäästöisiä ajoneuvoja.

Yara on maailman suurin AdBluen valmistaja. Meidän valmistama AdBlue on vähentänyt kuorma-autojen ja bussien päästöjä jo vuodesta 2004.

Henkilöautoille tarjoamme AdBlueta erilaisissa muodoissa. Yhdessä kumppaneidemme kanssa – Autonvalmistajista auton huoltopisteisiin ja huoltoasemiin – tarjoamme helpon saatavuuden Yaran AdBlue tuotteille.

Yaran laaja jälleenmyyjäverkosto palvelee asiakkaita kaikissa AdBluehen liittyvissä asioissa. AdBlue tuotteitamme on saatavilla kattavasti mm. öljy-yhtiöiden kautta (Neste, St1, Shell, Teboil).

Lisätietoja AdBlue käytöstä voit lukea täältä; miten käyttää AdBlueta ja miksi AdBlue laatu on tärkeää.

AdBlue – nopeiten kasvava tuote autokemikaaleista

Uusi lainsäädäntö edellyttää, että SCR-tekniikan myötä dieselautoissa tulee olla erillinen AdBlue tankki – auton ensi täytöstä tehtaalla auton käyttäjän huolehtimana auton koko elinkaaren ajan. Tämä mahdollistaa merkittävän mahdollisuuden kaikille arvoketjun toimijoille.

Jos olet autojen jälleenmyyjä, varaosien myyjä tai autojen jälkimarkkinoinnissa, AdBlue tarjoaa sinulle uuden asiakasmahdollisuuden. Varmistamalla, että laadukasta AdBlueta on tarjolla saat tyytyväisiä asiakkaita, muistuttamalla AdBlue lisäystarpeesta huoltojen välillä tai tarjoamalla täyttömahdollisuutta huoltojen yhteydessä asiakkaalle.

Kemikaalipakkaajille uusi markkina tarjoaa myös kasvavia mahdollisuuksia. Yara voi tarjota AdBlue bulk toimitukset, jakelulaitteet mahdollistaen erilaisten kuluttajapakkausten markkinoille tulon.

AdBlue for MOC

Jälleenmyyjät

Autokemikaalien myyjille AdBlue tulee nopeasti kasvamaan merkittäväksi ja nopeiten kasvavaksi tuotteeksi tuotekategoriassa. Yaran AdBlue pussit tarjoavat ainutlaatuisen, helppokäyttöisen ja ekologisesti parhaan vaihtoehdon sekä loppukäyttäjille ja jälleenmyyjille.

AdBlue for OEM

Autokemikaalien valmistus yhteistyö

Autokemikaalien valmistajille AdBlue tulee jatkossa hyvin tärkeäksi tuotteeksi täydentämään autokemikaalien valikoimaa. Maailman suurimpana AdBluen valmistajana Yarallaon laaja kokemus tuotteen käsittelystä, täytöistä ja AdBluen myymisestä pakatussa muodossa. Ja meillä on yhteistyösopimukset johtavien autovalmistajien ja jälleenmyyjien kanssa. Etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita globaalisti AdBlue arvoketjun eri vaiheisiin.

AdBlue for Repackaging

Autovalmistajat ja autoliikkeet

Autoliikkeille Yaran markkinajohtajuus ja toteen näytetty huippuosaaminen on arvokas osa yhteistyötä. Yaran 5 päätuotantolaitosta – joista 2 on maailman suurinta – auttaa palvelemaan asiakkaita kaikkialla maailmassa (Suomessa Valkeakoskella), varmistaen kaikkien osa-alueiden toiminnan tuotantolinjalta jälkimarkkinointiin. Yaran AdBlue on saatavilla kaikissa palvelumuodoissa: ensitäytöt, huoltojen yhteydessä olevat täytöt ja loppukäyttäjien itse tekemät täytöt.