Autojen, laitosten ja laivojen NOx-päästöjen vähentäminen

Yara on yksi johtavista täydellisten NOx-päästöjen hallintajärjestelmien toimittajista. Järjestelmät perustuva SNCR- ja SCR-järjestelmiin ja reagensseihin eli ureaan ja ammoniakkiin. Olemme toimittaneet ja asentaneet järjestelmiä useiden vuosikymmenten aikana satoihin kohteisiin ympäri maailmaa. Tarjoamme teollisuudessa, kuljetusalalla ja meriteollisuudessa toimivien asiakkaidemme käyttöön ainutlaatuisen osaamisemme ja ammattitaitomme NOx-päästöjen vähentämisessä.

Yara on myös maailman suurin AdBlue-valmistaja. AdBlue on erittäin puhdas urealiuos, jota käytetään SCR-ajoneuvoissa, kuten kuorma-autoissa, traktoreissa, busseissa ja henkilöautoissa NOx-päästöjen vähentämiseen. Tarjoamme laajan valikoiman pakkausvaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin.

NOx reduction

AdBlue SCR-tekniikalla varustetuille dieselajoneuvoille

Yaralla on ympäri maailmaa useita AdBlue-nestettä valmistavia tehtaita. AdBlue-nesteen tuotantokapasiteettimme varmistaa, että tuotetta on aina asiakkaittemme saatavilla. Yaran AdBlue Air1 -tuote toimitetaan maailmanlaajuisesti valtuutettujen jakelijoiden kautta. Hyötyajoneuvoille Air1 AdBlue-nestettä on saatavilla myös huoltoasemilla. Ajoneuvostasi riippumatta voimme tarjota sopivimman AdBlue-nesteen pakkausratkaisun, laitteiston tai siihen liittyvän koulutuksen.

Vastaamme kaikkiin AdBlue-aiheisiin kysymyksiisi.