YaraMila NK 2

1832-yaramila nk 2-main image
Yara NK 2

Reilusti kaliumia sisältävä lannoite, joka soveltuu erityisesti säilörehunurmen kesälannoituksiin. NK-lannoitteiden käyttökohteita ovat myös vilja- ja öljykasvilohkot, jotka eivät tarvitse fosforilannoitusta. Sopii myös karjanlannan täydennykseen.
Pakkaukset: 25 kg säkki ja suursäkki 700 kg.

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Ohjeet lannoitukseen:

Kaura

Kaura: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii viljojen lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.

Nurmi

Nurmi: YaraMila NK 2 (22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) on kaliumrikas nurmien 2. ja 3. sadon lannoite. Se on suunniteltu maille, joissa kaliumin tarve on suuri eikä tarvetta fosforilannoitukselle ole. Lannoite sisältää nurmelle tärkeitä rikkiä ja booria sekä eläimille tärkeitä magnesiumia, sinkkiä ja seleeniä.

Ohra

Ohra: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii viljojen lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.

Ruis

Ruis: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii viljojen lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.

Vehnä

Vehnä: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii viljojen lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.

Viljat

Viljat: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii viljojen lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.

Öljykasvit

Kevätrapsi: YaraMila NK 2 (NPKS 22-0-12-3, Mg, B, Zn, Se) sisältää runsaasti kaliumia. YaraMila NK 2 sopii öljykasvien lannoitukseen, kun fosforilannoitustarvetta ei ole.