YaraMila Y 3 HIVEN

1826-yaramila y 3 hiven-main image
YaraMila Y 3 HIVEN

Peltoviljelyn täyslannoite, joka sisältää enemmän hiveniä ja rikkiä kuin muut lannoitteet. Soveltuu kaikille kasveille ja kaikkiin viljavuusluokkin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Sisältää typen ja fosforin lisäksi kaliumia, magnesiumia, rikkiä, booria, mangaania, sinkkiä sekä seleeniä. Tuote on kloorivapaa.

Viljat ja öljykasvit: Kevätlannoitukseen 200-500 kg/ha. Jaettu lannoitus keväällä: 350-500 kg/ha.

Nurmet: Kevätlannoitukseen 400-490 kg/ha. Karjanlannan täydennykseen 270-380 kg/ha.

Pakkaukset: suursäkki 700 kg

Yara Uusikaupunki ja Siilinjärvi, Suomi

Tilausaikatuote

Ohjeet lannoitukseen:

Kaura

Kaura: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu kaikille peltokasveille ja kaikkiin viljavuusluokkiin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite maille, joissa on hivenravinteista puutetta.

Nurmi

Nurmi: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on hivenravinteita sisältävä NPKS-lannoite. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite maille, joissa on hivenravinteista puutetta. Se sopii säilörehu- ja laidunnurmen 1. sadon lannoitukseen, kun fosforiluokka on tyydyttävä ja kaliumluokka välttävä.

Ohra

Ohra: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu kaikille peltokasveille ja kaikkiin viljavuusluokkiin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite maille, joissa on hivenravinteista puutetta.

Peruna

Perunat: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) YaraMila Y 3 Hiven on kloorivapaa booria,mangaania ja sinkkiä sisältävä lannoite. Perunalla ja vihanneksilla se sopii erityisesti kevätlannoitukseen jos kaliumlannoituksesta huolehditaan erikseen.

Ruis

Ruis: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu rukiin syyslannoitukseen. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite maille, joissa on hivenravinteista puutetta.

Sokerijuurikas

Sokerijuurikas: YaraMila Y 3 Hiven - Sokerijuurikkaalle soveltuva NPK lannoite kun kaliumlannoitustarve on matalahko, Sisältää juurikkaalle tärkeitä hivenravinteita, kuten mangaania ja booria

Vehnä

Vehnä: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu kaikille peltokasveille ja kaikkiin viljavuusluokkiin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite.

Viljat

Viljat: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu kaikille peltokasveille ja kaikkiin viljavuusluokkiin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen lannoite maille, joissa on hivenravinteista puutetta.

Öljykasvit

Kevätrapsi: YaraMila Y 3 Hiven (NPKS 23-3-6-6, Mg, B, Mn, Zn, Se) on peltoviljelyn täyslannoite. Se sisältää enemmän hivenravinteita ja rikkiä kuin muut lannoitteet. YaraMila Y 3 Hiven soveltuu kaikille peltokasveille ja kaikkiin viljavuusluokkiin, joissa voidaan käyttää fosforilannoitusta. Korkean mangaani, boori- ja rikkipitoisuutensa takia se on erinomainen öljykasvien lannoite.